Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

34 stapel tafels voor de horeca, zebrano (look) hout zgan

€ 95,00
34 stapel tafels voor de horeca, zebrano (look) hout zgan
Horeca en Partijgoederen 34 stapel tafels voor de horeca, zebrano (look) hout zganHoreca en Partijgoederen 34 stapel tafels voor de horeca, zebrano (look) hout zganHoreca en Partijgoederen 34 stapel tafels voor de horeca, zebrano (look) hout zganHoreca en Partijgoederen 34 stapel tafels voor de horeca, zebrano (look) hout zganHoreca en Partijgoederen 34 stapel tafels voor de horeca, zebrano (look) hout zgan
Omschrijving
  • € 95,00
  • 1611 x

Zeer nette set met eettafels. Ideaal voor in de Horeca.
- De bladen hebben een zebranohout "look".
- De tafelbladen zijn gemakkelijk op de verchroomde onderstellen te plaatsen.
- Op de bladen zijn 4 rubbere doppen bevestigd die in het onderstel passen.
- De onderstellen zijn opstapelbaar ( inklabaar, stapelbaar, stapelen, practisch)
- De tafels zijn verstelbaar in hoogte.

In totaal 34 tafels! Waarvan:

14 tafels:
80cm breed
120cm lang
76 cm hoog

20 tafels:
80cm breed
80cm lang
76cm hoog

€125 per stuk voor de grote tafels. 
€95 per stuk voor de kleine tafels.

Alles in een koop: €3000,-

B500 werkt met vaste prijzen, tenzij aangegeven is dat u een bod kunt doen. U kunt bij B500 7 dagen in de week op afspraak komen kijken en testen. Wij vragen altijd uw telefoonnummer voor betere communicatie.

B500 kan de Bezorging regelen, mits u vooraf de producten heeft gecontroleerd. De volledige betaling heeft gedaan inclusief bezorgkosten. Wilt u het laten bezorgen zonder vooraf te bezichtigen? Dan is dit geheel op eigen risico. Wij werken samen met diverse bezorgdiensten.

B500 heeft verschillende opslagplaatsen o.a. in Almere, Amsterdam, Muiden, Bussum, Diemen en Hilversum. Vraag vooraf waar de goederen zijn opgeslagen. Bij grotere objecten zoals boten, ( vakantie) woningen kunt u ook op locatie een afspraak maken.

Heeft u zelf iets te verkopen? Dan kunt u ook reageren.Wij verkopen uw goederen vanuit een opslagplaats of op locatie, denk aan goederen die moeilijk te verplaatsen zijn zoals een boot. Indien nodig haalt B500 uw poducten op en regelt de verkoop voor u. Gratis waarde bepaling van uw goederen.

B500 werkt met verschillende merken fornuizen en keukenapparatuur: Boretti, smeg, atag, gaggenau, zanussi, lacanche.

B500 regels, indien u een product wil laten reserveren, rechtstreeks via ons of via een klant kan dit alleen als u een aanbetaling doet. Een aanbetaling is volledig op eigen risico, u bent altijd vrij om eerst te komen kijken. Een aanbetling wordt nooit gerestitueerd. Houdt u er rekening mee dat het om tweedehands goederen gaat en in het echt altijd anders kan zijn dan op de foto. Foto's zijn altijd origineel, tenzij anders vermeld.
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?