Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

8 stuks industriële lampen

€ 150,00
8 stuks  industriële lampen
Omschrijving
  • € 150,00
  • 1392 x
  • Zo goed als nieuw 

Exclusieve lampen zo goed als nieuw , staan mooi in kantoorruimte of woning met hoog plafond. Rvs design met zeer warm licht. 

Voorkeur per 8 totaalprijs € 800
Per stuk € 150

B500 werkt met vaste prijzen, tenzij aangegeven is dat u een bod kunt doen. U kunt bij B500 7 dagen in de week op afspraak komen kijken en testen. Wij vragen altijd uw telefoonnummer voor betere communicatie.

B500 kan de Bezorging regelen, mits u vooraf de producten heeft gecontroleerd. De volledige betaling heeft gedaan inclusief bezorgkosten. Wilt u het laten bezorgen zonder vooraf te bezichtigen? Dan is dit geheel op eigen risico. Wij werken samen met diverse bezorgdiensten.

B500 heeft verschillende opslagplaatsen o.a. in Almere, Amsterdam, Muiden, Bussum, Diemen en Hilversum. Vraag vooraf waar de goederen zijn opgeslagen. Bij grotere objecten zoals boten, ( vakantie) woningen kunt u ook op locatie een afspraak maken.

Heeft u zelf iets te verkopen? Dan kunt u ook reageren.Wij verkopen uw goederen vanuit een opslagplaats of op locatie, denk aan goederen die moeilijk te verplaatsen zijn zoals een boot. Indien nodig haalt B500 uw producten op en regelt de verkoop voor u. Gratis waarde bepaling van uw goederen
B500


Bussum, Nederland

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?