Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |


Inkoop
 
Omdat het gemak de mens dient, kun je op 4 manieren je producten aanbieden bij B500:
 
1. Inkoop
Als je in een keer af wilt van die stoel, die design bank, die schitterende spiegel, die mooie design kast of elk ander object dat de moeite waard is, neem dan contact met ons op. Als we het object interessant genoeg vinden, doen we je een bod. Accepteer je het bod, dan krijg je direct je geld. Jij blij. Wij blij.
 
2. Inkoop met extra bedrag bij verkoop.
Je kunt ook ervoor kiezen om een gokje te wagen. In dat geval doen wij een bod op het object dat je kwijt wilt, bij verkoop krijg je nog een extra bedrag hierover en over de termijn van de verkoop. Hier maken we vooraf heldere afspraken over die we vastleggen in een verkoopcontract.
 
3. Consignatie-Verkoop
Een andere methode is verkoop in consignatie. In dat geval bekijken we tegen welk (minimum)bedrag je het object verkocht wilt hebben. Wij plaatsen het vervolgens op de site en verkopen het. Na de verkoop krijg je het bedrag met aftrek van de verkoopprovisie en eventuele kosten. Uiteraard maken we hierover duidelijke afspraken, die we ook in een verkoopcontract vastleggen zodat alles helder is en er achteraf geen vragen nodig zijn.
 
4. Bemiddeling
B500 beschikt ook over een omvangrijk netwerk van vastgoedbeleggers en investeerders. Heb je vastgoed dat je wilt verkopen of verhuren, of zoek je iemand voor dat schitterende jacht van je? B500 doet graag de bemiddeling voor je. We vertellen je er graag meer over bij een nadere kennismaking.
 
Totale inboedel /woning laten ruimen?
Je hebt er geen zin in. Je hebt er geen tijd voor. Je weet niet waar je met alle spullen heen moet. Kortom, je hebt een woning die ontruimd moet worden – bel ons. B500 werkt samen met een aantal boedel-opruimers, dus we kunnen het snel en goed voor je regelen. Een telefoontje en we maken direct een afspraak voor een bezichtiging en  de offerte. 
 

 

 

Terug naar homepage

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?