Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Wat doet B500?

Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op B500. Wij zijn er voor de klant en voor de ondernemer. Ondernemers die met ons samenwerken of die dat willen, selecteren wij op snelheid, betaalbaarheid en kwaliteit. Klanten hoeven niet verder te zoeken naar producten of diensten, dat hebben wij al voor ze gedaan. Lees maar.
 
Zo goed als nieuw 
B500 doet de inkoop, verkoop, verkoop in consignatie en huurkoop van zo goed als nieuwe (design) artikelen. Bijvoorbeeld Boretti fornuizen, Duitse keukens, Hästens bedden en luxe goederen. Daarnaast organiseren wij de verkoop op locatie van lastig verplaatsbare goederen zoals boten.
 
Verhuur en verkoop van onroerend goed
B500 bemiddelt in de verkoop of verhuur van onroerend goed. Van bedrijfspand tot appartement. Van villa tot stacaravan.
 
Evenementen
Wil je een evenement organiseren en zoek je daar hulp bij? Schakel B500 in. B500 kan je veel uit handen nemen. Maar wij kunnen het uiteraard ook samen doen. B500 heeft ruime ervaring in evenement-organisatie. Van catering tot het leveren van inventaris, artiesten en horecapersoneel. 
 
Samenwerking met bedrijven
B500 werkt samen met een aantal bedrijven en zoekt voortdurend naar samenwerkingen. Kun je bijzondere kwaliteitsproducten of diensten leveren, snel en betaalbaar? Dan nodigen wij graag uit om contact met ons op te nemen. We staan open voor samenwerking met vrijwel elke branche.
 
Contact
Wil je meer weten? Laat het ons weten. Zo kom je met ons in contact: bel, sms of whatsapp naar 06-33986190 of 0294-777733. Of stel je vraag via het contactformulier.

B500 – zo blijf je door het bos de bomen zien.
Terug naar homepage

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?